Tänä vuonna Puhu rahasta -messut toteutuvat virtuaalisesti – ilmoittaudu nyt näytteilleasettajaksi tai työpajan pitäjäksi!

Puhu rahasta -messut järjestetään 10.11.2020 klo 9.00–11.00. Tapahtuma on tällä kertaa suunnattu nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille ja vapaaehtoisille ja toteutuu virtuaalimessuina.

Näytteilleasettajana voit esitellä hyviä käytäntöjä ja maksuttomia työkaluja nuorten taloudellisen lukutaidon edistämiseen ja ylivelkaantumisen ehkäisyyn. Näytteille asettelu tapahtuu virtuaaliständillä. Ne taipuvat samanlaisiin käyttötarkoituksiin kuin perinteiset ständitkin. Näytteilleasettajana voit keskustella messuvieraiden kanssa videon, äänen ja chatin välityksellä sekä hyödyntää monipuolisesti eri materiaaleja; näyttää esimerkiksi diaesityksiä tai videoita ja toteuttaa kyselyn. Virtuaaliständillä voi ohjata messuvieraat myös vierailemaan organisaatiosi nettisivuilla. Ehkä tavoitat näin aivan uusiakin yleisöjä. Virtuaalinen näytteilleasettelu on helppoa: se ei vaadi sovellusten asentamista tai tietoteknistä taituruutta − ja tekninen tukikin on lähellä, vaikka itse olisit kotitoimistolla.

Messujen virtuaalisissa kokoushuoneissa pidetään työpajoja videoalustan avulla. Kokoushuoneissa on mahdollista järjestää myös luentoja suuremmallekin yleisölle. Kokoushuoneiden työpajoissa ja luennoilla käsitellään nuorten taloudenhallintaan liittyviä ilmiöitä, esitellään erilaisia käytäntöjä ja työkaluja sekä tarjotaan messuvieraille mahdollisuus osallistua niiden kehittämiseen.

Messuilla on lisäksi verkostoitumisalue, jossa osallistujat voivat esittäytyä speed dating -tyyliin. Tapahtumassa on siis mahdollista tutustua muihin toimijoihin ja tehdä laajalti näkyväksi työtä, jota nuorten talousosaamisen edistymiseksi tehdään. Yhdessä saamme aikaan hienot messut!

Messuaamupäivän jälkeen vielä iltapäivän seminaariin

Samana päivänä klo 12.00–15.45 järjestämme yhteistyössä Rahat riittää -hankkeen kanssa Uusi päivitys 2.0 -seminaarin, jota on mahdollista seurata striiminä tai osallistua tilanteen salliessa paikan päällä Kansallismuseossa. Messut ja seminaari ovat maksuttomia niin vieraille kuin näytteilleasettajille ja työpajojen pitäjillekin.

Voit lukea tapahtumista verkkosivuiltamme tai Facebook-tapahtumasta. Ilmoittaudu mukaan Puhu rahasta -messuille ja seminaariin 23.10.2020 mennessä TÄSTÄStändejä ja työpajoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea.

Jos herää kysymyksiä ständien tai työpajojen pitämisestä, olethan yhteydessä!

Lisätietoa: ville.kujanpaa(at)setlementti.fi

Jaa somessa >>
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.