Omat rahat

 

Miten voit suunnitella omaa talouttasi? Mitä jos haluat tehdä hankinnan, johon sinulla ei ole nyt varaa tai huomaat, että laskuja alkaa kerääntyä rästiin? Jokaisen kannattaa kiinnittää huomiota omaan talouteen, seurata tuloja ja menoja sekä miettiä omia jokapäiväisiä valintoja. Omat rahat, omat valinnat.

 

Omat rahat -osiossa löydät apua erilaisiin elämäntilanteisiin. Palvelu on toteutettu erilaisten tyypittelyjen avulla. Etusivulla valitaan, oletko opiskelija, työssäkäyvä vai työnhakija. Ensimmäisen valintasi jälkeen seuraavassa ikkunassa aukeaa uusia vaihtoehtoja, joista valitset tilanteeseesi sopivan. Jos esim. olet opiskelija, seuraavaksi kysytään muodostuvatko tulosi pelkästään etuuksista vai saatko lisäksi palkkaa. Lopulta palvelu tarjoaa erilaisia ohjeita ja vinkkejä erilaisiin tilanteisiin. Löydät tietoa mitä voit itse tehdä asioiden eteen ja mistä voit hakea apua.

 

Tervetuloa käyttämään Omat rahat -palvelua!

 

Mun talous -toiminta on päättynyt. Omat rahat -palvelu on päivitetty viimeisen kerran 24.2.2021. Tämä verkkosivu on toiminnassa helmikuuhun 2023.

Opiskelija
Työssäkäyvä
Työnhakija

Haluatko tilata uutiskirjeemme ja viikoittaisen oman taloudenhallinnan aihepiiriin liittyvän uutiskatsauksem­me?