#PUHURAHASTA

SINUT ON HAASTETTU!

 

Puhu rahasta -haaste & Global Money Week 27.3.–2.4.2017! Haastamme Sinut ja organisaatiosi mukaan Puhu rahasta -haastekampanjaan! Kannustamme ihmisiä puhumaan rahasta ja kertomaan oman tarinansa. Vuonna 2017 Puhu rahasta -haaste on osa kansainvälistä Global Money Week -teemaviikkoa.

 

 

OSALLISTUMISOHJEET

 

  1. Kerro somessa (Instagram, Twitter, Facebook & Snapchat) oma rahaan liittyvä tarinasi tai tekosi sanoin, kuvin tai videolla. Voit myös tulostaa Puhu rahasta-kyltin ja käyttää sitä kuvissa/videoissa. Tyyli on vapaa! Pääasia, että puhut rahasta!
  2. Voit käyttää omien kuvien tai videoiden lisäksi Puhu rahasta -videoita.
  3. Lisää viestin perään #puhurahasta #GMW2017 ja osallistut haasteeseen.
  4. Haasta myös ystäväsi, perheesi ja työkaverisi mukaan puhumaan rahasta.

 

Ole siis rohkea, puhu rahasta ja edistä nuorten talousosaamista!

 

MATERIAALIT

 

Vuonna 2016 Puhu rahasta -haasteeseen lähti mukaan suosittuja nuorten idoleja ja sometähtiä. He puhuivat videoilla rahasta ja omasta suhteestaan rahankäyttöön. Videot löydät edelleen Mun talous-verkoston Youtube-kanavalla. ja voit hyödyntää niitä vapaasti. Käy tsekkaamassa videot ja jaa niitä eteenpäin somessa tunnuksella #puhurahasta #GMW2017

 

Lisätietoa ja muuta materiaalia tämän sivun alasivuilta Materiaalit ja projektipäällikkö Ville Kujanpäältä (ville.kujanpaa(at)setlementti.fi, 050 591 6252).