Takuu-Säätiö on avannut Kysy rahasta -chatin

Takuu-Säätiö on avannut Kysy rahasta -neuvontachatin. Chatissa voi keskustella ja kysyä neuvoja omien raha-asioiden hoitoon. Chatilla pyritään tavoittamaan erityisesti nuoria aikuisia, toivottavasti jo ennen kuin raha-asiat menevät solmuun.

Chatti on ollut auki muutamana päivänä viikossa marraskuun alusta alkaen. Keskustelut ovat olleet kestoltaan muutamasta minuutista aina tuntiin. Tähänastisen kokemuksen perusteella vaikuttaa siltä, että suurin osa keskusteluista on liittynyt velkakysymyksiin: mitä ulosoton alkaminen tarkoittaa, miten velkoja voi järjestellä, mitä tehdä, jos ei ole vara maksaa velkojaan. Lisäksi maksuhäiriömerkinnästä ja sen vaikutuksesta kotivakuutuksen saamiseen on tullut useampi kysely.

Kysy rahasta -chatissa vastaa aina Takuu-Säätiön työntekijä.

Nuorten aikuisten tavoittaminen on haasteellista, jonka vuoksi Takuu-Säätiö tekee mielellään yhteistyötä nuoria kohtaavien organisaatioiden kanssa. Jos yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä Takuu-Säätiön Mun talous -projektikoordinaattoriin Henri Hölttään, henri. holtta(at)takuu-saatio.fi.

Kysy rahasta -chatin löydät täältä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.