Kuvia ja videoita

 

Tältä sivulta löydät erilaisia taloudenhallintaan ja talousosaamiseen liittyviä kuvia ja videoita. Kuvapankin kuvat ovat vapaasti käytettävissä. Videopankissa klikkaamalla videon otsikkoa pääset sivustolle, jossa alkuperäinen materiaali sijaitsee.

 

Mun talous -toiminta on päättynyt. Tämä sivu on päivitetty viimeisen kerran 24.2.2021.

Kuvapankki

Videopankki

Asuminen ja raha -animaatiot

 

Takuusäätiön videosarjassa aiheita ovat vuokralla asuminen, laskut ja sopimukset sekä etuudet. Videoita on suomen lisäksi myös englanniksi, arabiaksi ja somaliksi.

Mon€y Queen Caro

 

Puhu rahasta 2020 -teemaviikolla julkaistiin humoristinen videosarja, jossa keskustellaan vastuullisesta rahankäytöstä arjessa. Sarjaa emännöi radiojuontaja, sometähti Karoliina Tuominen.

Poikien Puhelimen animaatiosarja

 

Poikien Puhelimen animaatiosarjassa taloustaitoja käsitellään seuraamalla 15-vuotiaan nuoren miehen matkaa 25 jakson ajan. Päähenkilö pohtii mm. miksi töitä ylipäätään pitää tehdä ja mihin omalla työllä tienatut rahat oikein menevät.

Selviydy veloistasi

 

Takuusäätiön videoissa kerrotaan muun muassa neuvotteluista velkojien kanssa ja ulosotosta.

Totta vai tarua?

 

Takuusäätiön videosarjassa tarkastellaan monien raha-asioihin liittyvien ennakko-oletusten paikkansa pitävyyttä. Aiheita ovat esimerkiksi rahahuolet, ulosotto ja velkojen periytyminen.