Talousaiheiset podcastit

 

Tältä sivulta löydät talousaiheisia podcasteja. Klikkaamalla otsikkoa pääset podcastiin.

 

Mun talous -toiminta on päättynyt. Tämä sivu on päivitetty viimeisen kerran 24.2.2021.

#puhurahasta

 

Talous ja nuoret TAT tuottaa yhdessä Nordnetin kanssa #puhurahasta-podcastia, joka tuo arkitalouden näkökulmia nuorille helposti pureskeltavissa osissa.

#rahapodi

 

Nordnetin #rahapodi -podcastissa puhutaan taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Melkein kaikki rahasta

 

Miksi palkasta puhuminen on pikkuisen kiusallista? Pitääkö parisuhteessa käydä rahakeskusteluja? Voisinko minäkin aloittaa sijoittamisen? Toimittaja-bloggaaja Julia Thurénin luotsaamassa podcastissa puhutaan avoimesti rahasta ja taloudesta.

OP Sijoittajakoulu

 

OP Sijoittajakoulussa puhutaan sijoittamisesta suoraan ja hauskasti, ilman vaikeita termejä ja titteleitä.

Pals Podcast

 

Tässä podcastissa haastatellaan vain parhaita. Robin Borgström ja Sebastian Motelay haluavat oppia miten talous, johtaminen, yrittäjyys ja sijoittaminen toimii. Oppiakseen tämän, kysyvät he neuvoja eri alojen kokeneimmilta henkilöiltä.

Pää pinnalla -podcast

 

Sosped-säätiön Feniks-hankkeen, Santanderin, Miessakkien, Rauhanturvaajaliiton, Aseman Lapsien ja Mikko Kuustosen Pää pinnalla -podcastin tarkoituksena on kannustaa suomalaisia puhumaan raha-asioista. Sarjassa päästään kuulemaan tavallisten suomalaisten miesten rohkaisevia tarinoita sekä talousammattilaisten ajatuksia ja vinkkejä.

Rahapuhetta

 

Rahapuhetta-podcast käsittelee talouden teemoja yksi kerrallaan ja helposti ymmärrettävästi. Asiantuntijavieraiden kanssa selvitetään, mitä raha-asioissa kannattaa ottaa huomioon ja miten oman talouden saa hallintaan. Puhutaan avoimesti, sillä taloustaidot kuuluvat meistä jokaiselle.

Rahasta

 

Taloussanomien podcastissa puhutaan rahasta ja sijoittamisesta. Erikoistoimittaja Heidi Hagelinin vieraana on sijoittajia, jotka kertovat missä ovat onnistuneet ja mitä tekisivät toisin.

Rahasta kiinni

 

Säästöpankin podcastissa käsitellään vaihtuvien vieraiden kanssa rahan vaikutusta elämään niin hyvässä kuin pahassa. Puheenaiheena ovat muun muassa, miksi raha riitelyttää parisuhteessa tai kuinka paljon vauva maksaa.

Rikastamo

 

Kannattaako ostaa luksuslaukku? Entä kesäasunto etelästä? Kuinka edetä palkkaneuvotteluissa? Rahalla ei ehkä saa onnea, mutta sillä voi toteuttaa unelmia ja tehdä elämästä merkityksellistä. Rikastamo-podcastissä Unna Lehtipuu ja Terhi Majasalmi jakavat talousvinkkejä.

Taloudellinen mielenrauha

 

Mietityttävätkö raha-asiat? Jos näin on, niin et ole taatusti ainoa. Tässä podcastissa tavoitellaan taloudellista mielenrauhaa sijoitusbloggari Jasmin Hamidin ja Danske Bankin sijoittamisen huippuasiantuntijan Kaisa Kivipellon johdolla.

Taloustaito Podcast: Rahat ja verot

 

Taloustaito on Pohjoismaiden suurin talousaikakauslehti. Taloustaito Podcast kertoo asiantuntijan äänellä rahasta ja veroista.

Talous & Yhteiskunta 

 

Podcastin vieraaksi kutsutaan talous- ja yhteiskuntavaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta, joita haastatellaan ajankohtaisista teemoista.

Venlojen viestit -podcast

 

Onko ok ottaa luottoa? Miten kuluttaa kestävästi? Onko parempi asua vuokralla vai omistaa? Miten saada säästäminen alkuun? Venlojen viestit tarjoaa neljä näkökulmaa rahasta puhumiseen. Podcastissa Takuusäätiön Venlat keskustelevat itselleen ajankohtaisista teemoista, jotka liittyvät rahaan. Venlojen viestit ovat osa 18–25-vuotiaille suunniteltua Hallitse rahojasi -verkkovalmennusta. Verkkovalmennuksen voit tilata osoitteesta hallitserahojasi(a)takuusaatio.fi.