Kysy rahasta -chatissa tapahtunut muutoksia

Takuu-Säätiö avasi syksyllä 2014 osana Mun talous -hanketta Kysy rahasta -chatin. Kävijöitä chatissa on ollut vuoden aikana rohkaisevan paljon, yli 700. Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat olleet mukana auttamassa ihmisiä löytämään palvelun.

Kehitämme chattia jatkuvasti ja kokeilemme erilaisia chat-neuvonnan tapoja, joilla parhaiten voitaisiin tavoittaa, auttaa ja neuvoa raha-asioihin liittyvissä kysymyksissä ja vaikeuksissa. Uusien kokeilujen johdosta chatin kiinteä aukioloaika lopetettiin toistaiseksi marraskuun lopussa.

Olemme aloittaneet uutena toimintona chatin ajanvarauksen. Nyt keskusteluaika on siis mahdollista varata etukäteen ja keskustelemaan pääsee jonottamatta. Varatulle ajalle voi tulla myös yhdessä ammattilaisen kanssa.

Ajanvaraus löytyy Kysy rahasta -chatin uudelta verkkosivulta. Linkki vanhalle chat-sivulle ei enää toimi, joten jos omilla sivuillanne on vielä vanha linkkaus, päivitäthän linkin uuteen.

Päivitämme uusille sivuillemme myöhemmin tiedon siitä, miten Kysy rahasta -chat palvelee vuodenvaihteen jälkeen. Jos sinua kiinnostaa järjestää yhteistyössä esimerkiksi teemallisia ryhmä -chatteja tai sopia chatin aukioloajasta erikseen omille asiakkaillesi, voit olla yhteydessä Mun talouden projektikoordinaattori Henri Hölttään (henri.holtta(at)takuu-saatio.fi)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.