#PUHURAHASTA 2021

Huomio! Puhu rahasta 2021 -teemaviikon toteutuksessa voi käyttää samoja materiaaleja, joita oli alun perin tarkoitus käyttää osana viime vuotista Global Money Week -kampanjaa (23.–29.3.2020). Se kuitenkin peruttiin koronatoimien takia.

 

”Take care of yourself, take care of your money”, painottaa #puhurahasta -teemaviikko

 

Puhu rahasta -teemaviikko 2021 (22.–28.3.) kiinnittää nuorten huomion oman rahatilanteen hallintaan. Teemaviikolla tarkastellaan arjen rahankäyttöä ja kuluttamista, oman talouden suunnittelua, asumista ja säästämisen aloittamista. Raha-asioissa oleellisia ovat myös omat tavoitteet ja unelmat.

 

Teemaviikon materiaalit ovat tuottaneet yhteistyössä Suomen Setlementtiliiton Mun talous -toiminta, Marthaförbundet, Marttaliitto ja Takuusäätiö. Teemaviikon runkona toimii Krista Hannulan kirjoittama ja Samppa Batalin ohjaama talk show MON€Y QUEEN CARO, jota emännöi radiojuontaja, sometähti Karoliina Tuominen. Talk shown on tuottanut Mia Palmgren Character House Oy:stä. Jokiaselle teemaviikon arkipäivälle on oma talk show -jakso.

 

Jaa videoita ja muuta materiaalia, osallistu keskusteluun ja tee omia postauksia tunnuksilla #puhurahasta ja #pratapengar!

 

 

 

Kampanjan teemat

 

Päivän otsikkoa klikkaamalla pääset päivän materiaaleihin.

 

Maanantai

Arjen rahankäyttö ja kuluttaminen

 

Tiistai

Asuminen

 

Keskiviikko

Oman talouden suunnittelu

 

Torstai

Säästämisen aloittaminen

 

Perjantai

Omat tavoitteet ja unelmat

 

 

Puhu rahasta 2020 -kampanjan ruotsinkieliset sivut löydät TÄÄLTÄ. Materiaaleja voi edelleen hyödyntää tänäkin vuonna.

 

 

Yhteistyössä

 

Suomen Setlementtiliitto ry, Marthaförbundet, Marttaliitto, Takuusäätiö ja Character House Oy.