#PUHURAHASTA 2020

Huomio! Puhu rahasta 2020 -teemaviikon ajankohta on muuttunut koronatoimien vuoksi. Uusi ajankohta on 16.–20.11.2020. Alun perin teemaviikko oli tarkoitus järjestää osana kansainvälistä Global Money Week -kampanjaa (23.–29.3.2020), joka kuitenkin peruttiin tämän vuoden osalta.

 

”Money matters matter”, painottaa #puhurahasta -teemaviikko

 

Puhu rahasta -teemaviikko 2020 (16.–20.11.) kiinnittää nuorten huomion oman rahatilanteen hallintaan. Teemaviikolla tarkastellaan arjen rahankäyttöä ja kuluttamista, oman talouden suunnittelua, asumista ja säästämisen aloittamista. Raha-asioissa oleellisia ovat myös omat tavoitteet ja unelmat.

 

Teemaviikon toteuttavat yhteistyössä Suomen Setlementtiliiton Mun talous -toiminta, Marthaförbundet, Marttaliitto ja Takuusäätiö. Teemaviikon runkona toimii Krista Hannulan kirjoittama ja Samppa Batalin ohjaama talk show MON€Y QUEEN CARO, jota emännöi radiojuontaja, sometähti Karoliina Tuominen. Talk shown on tuottanut Mia Palmgren Character House Oy:stä. Talk shown ensimmäinen jakso esitetään maanantaina 16.11.2020 klo 9. MON€Y QUEEN CARO jatkuu teemaviikon ajan jokaisena arkipäivänä. Jaksot julkaistaan Instagramissa @muntalous ja @hallitserahojasi.

 

Talk shown lisäksi teemaviikko tarjoaa kurkistuksen eri maissa asuvien nuorten aikuisten näkemyksiin rahasta. Ulkomaan reportterimme, sosiaalipsykologian opiskelija Eero Sallinen matkustaa junalla halki Euroopan ja haastattelee matkallaan tapaamiaan ihmisiä.

 

Voit seurata teemaviikon tapahtumia ja aiheita kampanjaan osallistuvien tahojen ja talk showta tähdittävän Karoliina Tuomisen somessa.  Jaa postauksia, osallistu keskusteluun ja tee omia postauksia tunnuksilla #puhurahasta ja #pratapengar!

 

 

 

Kampanjan teemat

 

Päivän otsikkoa klikkaamalla pääset päivän materiaaleihin. Sisältöjä täydennetään vielä.

 

Maanantai

Arjen rahankäyttö ja kuluttaminen

 

Tiistai

Asuminen

 

Keskiviikko

Oman talouden suunnittelu

 

Torstai

Säästämisen aloittaminen

 

Perjantai

Omat tavoitteet ja unelmat

 

 

Puhu rahasta -kampanjan ruotsinkieliset sivut löydät TÄÄLTÄ.

 

 

Yhteistyössä

 

Suomen Setlementtiliitto ry, Marthaförbundet, Marttaliitto, Takuusäätiö ja Character House Oy.

Lisätietoja #puhurahasta 2020 -teemaviikosta:
kehittämissuunnittelija Ella Niini
044 577 8339
ella.niini(at)setlementti.fi

Jaa somessa >>
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter