#PUHURAHASTA 2020

Huomio! Puhu rahasta 2020 -teemaviikko oli alun perin tarkoitus järjestää osana kansainvälistä Global Money Week -kampanjaa (23.–29.3.2020), joka kuitenkin peruttiin tämän vuoden osalta koronatoimien takia.

 

”Money matters matter”, painottaa #puhurahasta -teemaviikko

 

Puhu rahasta -teemaviikko 2020 (16.–20.11.) kiinnittää nuorten huomion oman rahatilanteen hallintaan. Teemaviikolla tarkastellaan arjen rahankäyttöä ja kuluttamista, oman talouden suunnittelua, asumista ja säästämisen aloittamista. Raha-asioissa oleellisia ovat myös omat tavoitteet ja unelmat.

 

Teemaviikon toteuttavat yhteistyössä Suomen Setlementtiliiton Mun talous -toiminta, Marthaförbundet, Marttaliitto ja Takuusäätiö. Teemaviikon runkona toimii Krista Hannulan kirjoittama ja Samppa Batalin ohjaama talk show MON€Y QUEEN CARO, jota emännöi radiojuontaja, sometähti Karoliina Tuominen. Talk shown on tuottanut Mia Palmgren Character House Oy:stä. Talk shown ensimmäinen jakso esitetään maanantaina 16.11.2020 klo 14. MON€Y QUEEN CARO jatkuu teemaviikon ajan jokaisena arkipäivänä. Jaksot julkaistaan Instagramissa @muntalous ja @hallitserahojasi.

 

Voit seurata teemaviikon tapahtumia ja aiheita kampanjaan osallistuvien tahojen ja talk showta tähdittävän Karoliina Tuomisen somessa.  Jaa postauksia, osallistu keskusteluun ja tee omia postauksia tunnuksilla #puhurahasta ja #pratapengar!

 

 

 

Kampanjan teemat

 

Päivän otsikkoa klikkaamalla pääset päivän materiaaleihin.

 

Maanantai

Arjen rahankäyttö ja kuluttaminen

 

Tiistai

Asuminen

 

Keskiviikko

Oman talouden suunnittelu

 

Torstai

Säästämisen aloittaminen

 

Perjantai

Omat tavoitteet ja unelmat

 

 

Puhu rahasta -kampanjan ruotsinkieliset sivut löydät TÄÄLTÄ.

 

 

Yhteistyössä

 

Suomen Setlementtiliitto ry, Marthaförbundet, Marttaliitto, Takuusäätiö ja Character House Oy.

Lisätietoja #puhurahasta 2020 -teemaviikosta:
kehittämissuunnittelija Ella Niini
044 577 8339
ella.niini(at)setlementti.fi