Rahaklubi – NAL:n Mun talous -osahanke ja Pääkaupunkiseudun nuorisoasunnot järjestävät nuorille ryhmätoimintaa säästämisestä ja sijoittamisesta

Olin Nuorisosäätiön ja NAL:n Mun talous-hankkeiden sekä Pks Nuorisoasunnot ry:n järjestämällä säästämisen ja sijoittamisen -kurssilla viime keväänä ja pääsin saamieni neuvojen avulla eroon luottokorttikierteestä. Sain myös säästettyä ulkomaanmatkaa varten.

Haluatko sinäkin taitavammaksi rahankäyttäjäksi? Mitä taloudellisia tavoitteita ja unelmia sinulla on? Tule mukaan Rahaklubiin! Saat tietoa ja työkaluja raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen sekä tapaat aiheen asiantuntijoita. Ohjelmassa mm. omien taloustavoitteiden asettaminen ja taloussuunnitelman tekeminen sekä tietoa ja vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen.

Osallistuminen on maksutonta ja avointa kaikille alle 35-vuotiaille, ensisijaisesti Nuorisoasuntoliiton asukkaille. Rahaklubi kokoontuu neljä kertaa kevään aikana.

Aika: keskiviikkoisin 12.4., 26.4. ja 10.5. klo 18.00–20.00 ja tiistaina 23.5. klo 18.00–20.00
Paikka: Aseman Lapset ry:n tilat Helsingin päärautatieaseman Kompassitasolla, sisäänkäynti Karkkitorin viereisestä käytävästä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kurssista 5.4. mennessä: jussi.saari(at)pksnuorisoasunnot.fi

Järjestäjät: Nuorisoasuntoliiton Mun talous -osahanke ja Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.