Hallitse rahojasi -verkkovalmennus nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille on julkaistu!

Marttaliiton ja Takuusäätiön Rahat riittää -hankkeessa on julkaistu itsenäistymässä oleville nuorille suunnattu Hallitse rahojasi -verkkovalmennus. Toimintaa pilotoimaan haetaan nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia ja nuorten ryhmiä, jotka osallistuvat valmennukseen.

Valmennus tarjoaa nuorten kanssa työskentelevälle välineitä ottaa raha-asioita puheeksi. Valmennusta voi käydä nuorten ryhmän tai yksittäisen nuoren kanssa tai sitä voi käyttää oman työn tukena.

Valmennus koostuu viidestä teemasta: Kuluttaminen, Omat rahat ja velat, Asuminen, Säästäminen ja Tavoitteet ja unelmat.

Nuoret saavat valmennuksesta työkaluja arkeen

Valmennuksessa pohditaan kuluttamista, omaan kotiin muuttamista ja annetaan vinkkejä ja välineitä säästämiseen ja budjetointiin. Valmennuksessa tehdään myös pidemmän aikavälin suunnitelmia ja asetetaan tavoitteita tulevaisuuteen. Valmennuksen käytyään nuori ymmärtää lainarahan todellisen hinnan ja tietää, miten välttää maksuhäiriömerkintä.

Valmennusta voi tehdä älypuhelimella ja tietokoneella. Valmennuksen läpikäynti kestää kokonaisuudessaan noin 2–3 tuntia ja sitä voi käydä läpi omassa tahdissa ja järjestyksessä.

Ota yhteyttä, jos haluat osallistua verkkovalmennuksen pilotointiin tai haluat lisää tietoa valmennuksesta: hallitserahojasi@takuusaatio.fi


Venla Toivonen

Kirjoittaja työskentelee projektisuunnittelijana Rahat riittää -hankkeessa ja on aiemmin tunnettu myös Mun talous -tiimin jäsenenä

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.