Mistä on kyse?

 

Mun talous -verkosto kokoaa yhteen nuorten parissa työskenteleviä järjestöjä, yrityksiä, oppilaitoksia sekä finanssialan ja julkishallinnon toimijoita. Tavoitteenamme on nuorten ja nuorten aikuisten taloudellisen lukutaidon edistyminen sekä talousongelmien väheneminen. Ajatuksia ja hyviä käytäntöjä jaetaan muun muassa teemallisissa tapahtumissa ja seminaareissa. Verkostomme kantavia voimia ovat yhteistyö, avoimuus ja voittoa tavoittelemattomuus.

 

Mun talous -verkoston toiminta on vapaaehtoista, avointa ja voittoa tavoittelematonta. Verkoston jäsenten välisellä yhteistyöllä lisätään työn vaikuttavuutta, vältetään toiminnan päällekkäisyyksiä sekä levitetään tietoa ja hyviä käytäntöjä. Lisäksi yhteistyön avulla saadaan koottua hajallaan oleva tieto, toimintamallit ja käytännöt yhteen. Verkosto tekee myös vaikuttamistyötä ja nostaa taloudenhallinnan aihepiiriin kuuluvia asioita julkiseen keskusteluun.

 

Verkostolle järjestetään muun muassa maksuttomia teemallisia tapahtumia (esim. vuosittaiset Puhu rahasta -messut ja verkostotapaamiset) ja seminaareja (esim. Nuoret ja raha -seminaari). Verkoston jäsenille lähetetään myös uutiskirje 5–6 kertaa vuodessa. Aiemmat uutiskirjeemme voit käydä lukemassa täällä.

 

Jos haluat tarkempaa tietoa verkoston toiminnasta, ota yhteyttä kehittämissuunnittelija Ville Kujanpäähän (ville.kujanpaa (at) setlementti.fi, 050 591 6252). Voit ottaa Villeen yhteyttä myös, mikäli haluat järjestää jonkin taloudenhallinnan aihepiiriin liittyvän tapahtuman/tilaisuuden yhteistyössä kanssamme.

 

Jos organisaatiosi/yhteisösi/hankkeesi tms. haluaa liittyä Mun talous -verkostoon, voit tehdä sen täällä. Jos haluat vain tilata uutiskirjeemme, voit liittyä sen postituslistalle täyttämällä samalla sivulla olevan lomakkeen.

 

Mun talous on myös Facebookissa, InstagramissaTwitterissä ja Youtubessa. Käy tykkäämässä ja seuraa meitä!

Jaa somessa >>
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter