Lähde mukaan verkostoon tai tilaa uutiskirje ja uutiskatsaus

 

Organisaatiosi/yhteisösi/hankkeesi tms. voi osallistua Mun talous -verkoston toimintaan haluamallaan tavalla. Verkostoon kuuluminen ei edellytä mitään. Liittymällä verkostoon saat yhteyshenkilönä ensimmäisten joukossa Mun talouden uutiskirjeet, uutiskatsaukset, kaikki tuoreimmat uutiset sekä kutsut verkoston maksuttomiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

 

Jos organisaatiosi haluaa aktiivisemmin osallistua verkoston toimintaan, se voi muun muassa auttaa koulutusmateriaalien tuottamisessa, lähteä kumppaniksi kampanjoihin tai tapahtumiin, tuottaa koulutuksia yhdessä verkoston kanssa tai vaikka tarjota verkostolle kokous- ja koulutustiloja.

 

Verkoston jäseneksi voivat liittyä ainoastaan organisaatiot/yhteisöt/hankkeet tms., eivät yksityishenkilöt. Kaikki verkoston jäsenet nimeävät yhden tai useamman yhteyshenkilön, joka edustaa jäsentä verkostossa sekä katsoessaan tarpeelliseksi tiedottaa verkoston toiminnasta ja jakaa informaatiota eteenpäin omassa organisaatiossaan/yhteisössään/hankkeessaan tms. Voit liittää organisaatiosi/yhteisösi/hankkeesi tms. Mun talous -verkostoon alla olevalla lomakkeella.

 

Mikäli haluat vain tilata verkoston uutiskirjeen ja viikoittaisen uutiskatsauksen yksityishenkilönä, voit tehdä sen vielä alempana olevalla lomakkeella.

Nimi *

Organisaatio *

Sähköposti *

Kotisivu

Miten haluat osallistua verkoston toimintaan? *

Laske *

Yksityishenkilönä voit tilata Mun talouden uutiskirjeen ja viikoittaisen uutiskatsauksen tästä.

Lisää tietoa verkostosta saat kehittämissuunnittelija Ville Kujanpäältä (ville.kujanpaa(at)setlementti.fi, 050 591 6252)

Jaa somessa >>
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter