Verkosto

Mun talous -verkosto perustettiin vuonna 2013. Verkosto kokoaa yhteen nuorten parissa työskenteleviä toimijoita monialaisesti. Verkostoon kuuluu järjestöjä, yrityksiä, oppilaitoksia sekä finanssialan ja julkishallinnon toimijoita. Tällä hetkellä verkostossa on yhteensä 125 jäsentä (kts. Jäsenet). Verkostotyön päätavoitteita ovat nuorten taloudellisen lukutaidon edistyminen sekä nuorten talousongelmien väheneminen. Ajatuksia, toimintamalleja, materiaaleja ja muita hyviä käytäntöjä jaetaan muun muassa teemallisissa tapahtumissa ja seminaareissa. Verkoston kantavia voimia ovat yhteistyö, avoimuus ja voittoa tavoittelemattomuus.

 

Lisätietoa verkostosta saat kehittämissuunnittelija Ville Kujanpäältä (ville.kujanpaa(at)setlementti.fi, 050 591 6252).

 

Voit liittää organisaatiosi Mun talous -verkostoon tai voit yksityishenkilönä tilata Mun talous -uutiskirjeen täällä.

 

Mun Talous kuvitusta by Otto Donner

Verkoston toimintaperiaatteet

 

  1. Verkoston toiminta on vapaaehtoista, avointa ja voittoa tavoittelematonta. Verkoston jäsenet eivät saa hyödyntää verkostoa kaupallisen voiton tavoittelussa.
  2. Verkoston tavoitteena on kehittää nuorten talousosaamista ja velkoihin liittyvää neuvontaa. Tavoitteisiin pyritään monialaisen yhteistyön kautta. Mun talous -hanke mahdollistaa verkoston toimintaa.
  3. Verkosto on moniääninen foorumi. Verkoston toiminnan tulee perustua määriteltyihin tavoitteisiin.
  4. Verkostoon liittyvät jäsenet voivat olla ainoastaan organisaatioita, eivät luonnollisia henkilöitä. Verkoston jäsenyys ei ole maksullista eikä se sido osallistumaan toimintaan.

Jaa somessa >>
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Haluatko tilata uutiskirjeemme ja viikoittaisen oman taloudenhallinnan aihepiiriin liittyvän uutiskatsauksem­me?