Verkosto

Mun talous -verkosto perustettiin vuonna 2013. Verkosto kokoaa yhteen nuorten parissa työskenteleviä toimijoita monialaisesti. Verkostoon kuuluu järjestöjä, yrityksiä, oppilaitoksia sekä finanssialan ja julkishallinnon toimijoita. Mun talous -verkostoon kuului 102 jäsentä helmikuussa 2021. (kts. Jäsenet). Verkostotyön päätavoitteita ovat nuorten taloudellisen lukutaidon edistyminen sekä nuorten talousongelmien väheneminen. Verkoston kantavia voimia ovat yhteistyö, avoimuus ja voittoa tavoittelemattomuus.

 

Mun talous -toiminnan rahoitus päättyi vuoden 2020 jälkeen. Mun talous -verkoston toimintaa koordinoi jatkossa Talous ja nuoret TAT. Jos olet kiinnostunut verkoston toiminnasta, ota yhteyttä TAT:n viestintäjohtaja Panu Mäenpäähän (panu.maenpaa(at)tat.fi).

Mun Talous kuvitusta by Otto Donner

Verkoston toimintaperiaatteet

 

  1. Verkoston toiminta on vapaaehtoista, avointa ja voittoa tavoittelematonta. Verkoston jäsenet eivät saa hyödyntää verkostoa kaupallisen voiton tavoittelussa.
  2. Verkoston tavoitteena on kehittää nuorten talousosaamista ja velkoihin liittyvää neuvontaa. Tavoitteisiin pyritään monialaisen yhteistyön kautta. Mun talous -hanke mahdollistaa verkoston toimintaa.
  3. Verkosto on moniääninen foorumi. Verkoston toiminnan tulee perustua määriteltyihin tavoitteisiin.
  4. Verkostoon liittyvät jäsenet voivat olla ainoastaan organisaatioita, eivät luonnollisia henkilöitä. Verkoston jäsenyys ei ole maksullista eikä se sido osallistumaan toimintaan.

Haluatko tilata uutiskirjeemme ja viikoittaisen oman taloudenhallinnan aihepiiriin liittyvän uutiskatsauksem­me?