Vahvistusta Mun talous -tiimiin

Mun talous -toiminta on saanut uuden osa-aikaisen työntekijän, kun Venla Toivonen valittiin kehittämisassistentin tehtävään. Osana työnkuvaansa Venla muiden muassa toteuttaa selvityksen Mun talous -verkoston toiminnasta. Tässä hänen esittäytymisensä.

Moikka! Olen Venla ja liityin Mun talous -toiminnan porukkaan elokuussa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja historian ja yhteiskuntaopin aineenopettaja. Vapaa-ajalla nautin monipuolisesti kulttuurista ja liikunnasta. Tänä kesänä aloittamani melontaharrastuksen myötä lähiympäristö tulee tutuksi uudesta vinkkelistä.

Opintojeni aikana työskentelin viestinnän harjoittelijana, tutkimusavustajana ja museossa mediakasvatuksen ja asiakaspalvelun parissa. Opettajana olen työskennellyt nuorten kanssa ja päässyt sivuamaan myös oman talouden hallintaan liittyviä aiheita yhteiskuntaopin tunneilla.

Yhdenvertaisuuteen ja moninaisuuteen olen syventynyt sukupuolentutkimuksen opinnoissa ja tutkimusavustajana opettajankoulutukseen ja sukupuoleen keskittyneessä hankkeessa. Tarkastelen yhteiskuntaa kriittisesti vallankäytön, sukupuolen ja risteävien erojen kautta. Uskon tästä olevan hyötyä myös talouden hallintaan liittyvien yhteiskunnallisten näkökulmien tarkastelussa, mistä opin varmasti syksyn aikana paljon lisää. Toivon saavani samalla myös hyödyllisiä vinkkejä oman talouteni hallintaan ja erityisesti säästämiseen.   

Odotan innolla Mun talous -verkoston jäseniin tutustumista ja tulevaa yhteistyötä!

Täydentynyt Mun talous -tiimi kipuaa kohti tavoitteita

Jaa somessa >>
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.