Oma plääni -webinaari – Askeleet kohti tulevaisuuden tavoitteita

Tervetuloa Oma plääni -valmennuksen hankekauden 2018–2020 päätöstilaisuuteen!

Aika ja paikka: Ke 16.12.2020 klo 12–15.30, etäyhteys

Oma plääni -valmennushankkeen hankekausi 2018–2020 tulee päätökseensä ja nyt on aika käydä läpi hankkeen aikana kertyneitä kokemuksia ja tuloksia Oma plääni -webinaarissa – Askeleet kohti tulevaisuuden tavoitteita! Webinaarin yhteisenä nimittäjänä on nuoret, itsenäistymisen, osallisuuden ja syrjäytymisen ehkäisyn kysymykset.

Oma plääni -webinaarissa käydään läpi valmennushankkeen askeleita kolmivuotiselta hankekaudelta. Webinaarissa pureudutaan niihin keinoihin, kokemuksiin ja tuloksiin, joita hankkeen aikana on saatu nuorten syrjäytymisen ehkäisevästä työstä sekä esitellään työn ja asumisen yhdistävä Oma plääni -valmennusmalli.

Oman näkökulmansa yhteiseen keskusteluun nuorten itsenäistymisen kysymyksistä ja syrjäytymisen ehkäisystä tuovat laaja joukko webinaarin teemoihin perehtyneitä asiantuntijoita. Hanketiimin lisäksi webinaarissa ääneen pääsevät hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden asiantuntija Senni Moilanen SAKKI ry:stä, suunnittelija Milja Inkeroinen Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:stä, tutkijatohtori Mette Ranta DigiConsumers -tutkimushankkeesta ja Helsingin yliopiston kasvatustieteellisestä tiedekunnasta sekä toiminnanjohtaja Timo Kontio Helsingin kaupungin Etsivän nuorisotyön yksiköstä.

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille sekä nuorten itsenäistymisen, osallisuuden ja syrjäytymisen ehkäisyn kysymyksistä kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EP/A57413A12E8D0524

Oma plääni -webinaari järjestetään etäyhteydellä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.

Lisätiedot:
Ilari Väänänen
projektipäällikkö, Oma plääni -valmennus
ilari.vaananen@pksnuorisoasunnot.fi, 050 566 6814

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Webinaarin järjestää Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry.

Kutsua saa jakaa!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.