Talous- ja velka-asioiden ajankohtaispäivässä pohdittiin neuvontatyön tulevaisuutta

Takuusäätiö järjesti Talous- ja velka-asioiden ajankohtaispäivän Helsingissä 14.12.2016. Tilaisuus kokosi yhteen ammattilaisia, jotka kohtaavat työssään talousongelmissa olevia ihmisiä ja tarvitsevat tietoa talous -ja velka-asioista. Seminaariin osallistui yhteensä 120 henkilöä. Ajankohtaispäivän aiheena tänä vuonna oli neuvontatyön tulevaisuus.

Tilaisuudessa kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja muun muassa siitä mitä neuvontatyö talous- ja velkaneuvonnassa tulevaisuudessa tarkoittaa, mitä kaikkea neuvontatyöhön kuuluu, mitä uusia välineitä ja neuvontamuotoja talous- ja velkaneuvonnassa on käytettävissä ja minkälaisia kokemuksia niiden toimivuudesta on. Paljon keskusteltiin nimenomaan sähköisten välineiden ja neuvonnan kehityksestä ja mahdollisuuksista, kuitenkaan unohtamatta face-to-face neuvonnan merkitystä. Monipuolinen palveluvalikoima neuvontatyössä mahdollistaa sen, että kaikille on tarjolla mieleinen yhteydenottotapa.

Seminaarissa puheenvuoron pitäneet sekä heidän puheensa aiheet löytyvät ohjelmasta täältä. Tilaisuuden esitysmateriaalit tulevat lähiaikoina nähtäväksi Takuusäätiön verkkosivuille.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.