Rahaklubi – tietoa ja työkaluja nuorille

Nuorisoasuntoliiton Mun talous -osahankkeen ja Pääkaupunkiseudun nuorisoasuntojen järjestämä nuorten ryhmätoiminta Rahaklubi saatiin päätökseen 23.5.2017. Rahaklubi kokoontui neljä kertaa. Tilaisuudet oli suunnattu kaikille alle 35-vuotiaille, kuitenkin ensisijaisesti Nuorisoasuntoliiton asukkaille.

Vierailevina asiantuntijoina tilaisuuksissa olivat Pörssisäätiöstä Joonatan Naukkarinen, jonka teemana oli osakesijoittaminen ja Nordnetistä meklari Joonas Nurmi, joka kertoi Nordnetin toiminnasta ja indeksisijoittamisesta. Lisäksi Pks Nuorisoasuntojen talousneuvoja Jussi Saari puhui taloudenhallinnasta ja taloudellisista tavoitteita, säästämisestä sekä sijoittamisesta. Nuoret olivat kiinnostuneita ja aktiivisia. Ryhmässä syntyi paljon hyvää ja avointa keskustelua ja nuoret saivat vertaistukea raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen. Ryhmän nuoria puhuttivat muun muassa erilaiset sopimusasiat, vakuutukset ja kilpailuttaminen.

Rahaklubi järjestetään ensi vuonna uudelleen. Lisätietoja voi kysyä Pks Nuorisoasuntojen talousneuvoja Jussi Saarelta (jussi.saari(at)pksnuorisoasunnot.fi) tai asumisneuvoja Milja Inkeroiselta (milja.inkeroinen(at)pksnuorisoasunnot.fi).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.