Nuorten ja ammattilaisten talousneuvontapäivä Porvoossa

Porvoossa järjestettiin elokuussa nuorille ja nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille suunnattu talousneuvontapäivä.

Päivä alkoi aamulla ammattiopisto Point Collegessa, jonne oli kerääntynyt reilu puolikas auditoriollinen nuorisoasteen 3. luokan lähihoitaja- ja merkonomiopiskelijoita kuulemaan itsenäistyvän nuoren tarvitsemista taloudenhoitoon liittyvistä tiedoista ja taidoista. Mun talous -tiimin Essi Lindberg piti tilaisuudessa esityksen oman talouden suunnittelusta ja esitteli välineitä ja menetelmiä omien rahojen hallintaan.

Päivä jatkui Porvoon WSOY-talolla, jonne oli saapunut nuoriso- ja sosiaalialan alan ammattilaisia kuulemaan ja keskustelemaan nuorten talous- ja velka-asioiden ensiavusta. Mun talous -tiimin Essi ja Ville Kujanpää esittelivät tilaisuudessa uusimpia ammattilaisille sopivia talousneuvonnan työkaluja.

Koulutuspäivän huipennus ja päätös oli Essin ja Villen yhdessä vetämä budjetointityöpaja. Työpajan osallistujina oli Porvoon nuorten pajan nuoria sekä pajaohjaajia.

Koulutuspäivän suunnittelivat ja toteuttivat Nuorisosäätiön Mun talous -hanke ja Porvoon Ohjaamo. Yhteistyön taustatukijana toimi Wanhan Porvoon Rotaryklubi.

Kuvat: Essi Lindberg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.