Mun talous -tiimi Allianssi-risteilyllä

Mun talous -tiimi osallistui huhtikuussa kaksipäiväiselle Allianssi-risteilylle, joka kokoaa yhteen noin 1 300 nuorisotyön ammattilaista ympäri Suomen. Mun talouden projektikoordinaattorit Essi Lindberg (Nuorisosäätiö) ja Henri Hölttä (Takuu-Säätiö) ohjasivat risteilyllä Rästiinnaulittu? – tosielämän velkatilanteita ja keinoja selvitä veloista -työpajan, jossa kuultiin tositarinoita nuorten ylivelkaantumisesta ja rahavaikeuksista sekä pohdittiin yhdessä niihin ratkaisuja.

Työpajan osallistujilta kerätty palaute oli pääosin positiivista ja etenkin työpajan yhteydessä näytettyjä Puhu rahasta -videoita kehuttiin. Voit käydä katsomassa kaikki Puhu rahasta -videot Mun talouden Youtube-kanavalta.

Allianssiristeilyn aikana Mun talous -tiimi kuvasi videoita, joissa nuorisotyön ammattilaiset kertoivat näkemyksistään nuortentalouslukutaidosta ja siihen vaikuttamisesta. Voit käydä katsomassa videoita Mun talouden Facebook-sivuilla.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.