Talousaiheiset podcastit

#puhurahasta

 

Talous ja nuoret TAT tuottaa yhdessä Nordnetin kanssa #puhurahasta-podcastiä, joka tuo arkitalouden näkökulmia nuorille helposti pureskeltavissa osissa.

#rahapodi

 

Nordnetin #rahapodi -podcastissa puhutaan taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Melkein kaikki rahasta

 

Miksi palkasta puhuminen on pikkuisen kiusallista? Pitääkö parisuhteessa käydä rahakeskusteluja? Voisinko minäkin aloittaa sijoittamisen? Toimittaja-bloggaaja Julia Thurénin luotsaamassa podcastissa puhutaan avoimesti rahasta ja taloudesta.

OP Sijoittajakoulu

 

OP Sijoittajakoulussa puhutaan sijoittamisesta suoraan ja hauskasti, ilman vaikeita termejä ja titteleitä.

Rahasta

 

Taloussanomien podcastissa puhutaan rahasta ja sijoittamisesta. Erikoistoimittaja Heidi Hagelinin vieraana on sijoittajia, jotka kertovat missä ovat onnistuneet ja mitä tekisivät toisin.

Rikastamo

 

Kannattaako ostaa luksuslaukku? Entä kesäasunto etelästä? Kuinka edetä palkkaneuvotteluissa? Rahalla ei ehkä saa onnea, mutta sillä voi toteuttaa unelmia ja tehdä elämästä merkityksellistä. Rikastamo-podcastissä Unna Lehtipuu ja Terhi Majasalmi jakavat talousvinkkejä.

Taloustaito Podcast: Rahat ja verot

 

Taloustaito on Pohjoismaiden suurin talousaikakauslehti. Taloustaito Podcast kertoo asiantuntijan äänellä rahasta ja veroista.

Jaa somessa >>
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter