Puhu rahasta Talk Show MTV3:n Katsomossa!

dsc_0062

Mun talous -verkosto ja ratkaisuhautomo Big Plans Bakery järjestivät Puhu rahasta Talk Show’n Porin SuomiAreenassa 14.7.2016. Talk show’n isäntänä oli Putous-ohjelmastakin tuttu, porilaissyntyinen näyttelijä Joonas Nordman ja vieraina olivat Vihreiden varapuheenjohtaja ja köyhyystutkija Maria Ohisalo, Helsingin yliopiston yliopistonlehtori Minna Autio, Aalto-yliopiston talouskulttuurin tutkija Paavo Järvensivu, toimittaja/mediapersoona Tuomas Enbuske, yrittäjä/toimittaja Renaz Ebrahimi sekä tutkija Janne Salovaara Big Plans Bakerysta.

Joonas Nordman totesi keskustelun alussa, että rahasta puhuminen on Suomessa tabu ja ihmiset puhuvat mielummin potenssiongelmistaan kuin rahasta. Tosin Nordman oli sitä mieltä, että Tuomas Enbuske todennäköisesti puhuu mielellään molemmista aiheista. Muina keskustelunaiheina olivat muun muassa velkaantuminen, kuluttaminen ja köyhyys. Puhu rahasta Talk Show löytyy kokonaisuudessaan MTV3:n Katsomosta. Pääset katsomaan sen täältä.

Puhu rahasta Talk Show houkutteli paikalle paljon yleisöä – se oli torstaihin mennessä toiseksi suosituin yleisötapahtuma Kaupungintalon pihan näyttämöllä.

dsc_0049

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.