Mistä on kyse?

Mistä on kyse?

 

Mun talous -verkoston toiminta on vapaaehtoista, avointa ja voittoa tavoittelematonta. Verkoston jäsenten välisellä yhteistyöllä lisätään työn vaikuttavuutta, vältetään toiminnan päällekkäisyyksiä, levitetään tietoa ja hyviä käytäntöjä. Lisäksi yhteistyön avulla saadaan koottua hajallaan oleva tieto, toimintamallit ja käytännöt yhteen. Verkosto tekee myös vaikuttamistyötä ja nostaa taloudenhallinnan aihepiiriin kuuluvia asioita julkiseen keskusteluun.

 

Verkostolle järjestetään muun muassa teemallisia tapahtumia (vuonna 2015 esimerkiksi Nuorten ja kansanedustajaehdokkaiden vaalitreffit ja Mun talous -verkoston Pikatreffit) ja seminaareja (vuonna 2015 Puhu rahasta -seminaari). Verkoston jäsenille lähetetään myös uutiskirje 4–5 kertaa vuodessa. Aiemmat uutiskirjeemme voit käydä lukemassa täällä.

 

Yhtenä verkoston toimintamuotona on työryhmätyöskentely. Työryhmiä on tällä hetkellä neljä:

 

1. Oppimateriaali ja sähköiset työvälineet
Fasilitaattori Ville Kujanpää (ville.kujanpaa(at)setlementti.fi)

 

2. Velkaantuneiden nuorten auttaminen
Fasilitaattori Henri Hölttä (henri.holtta(at)takuu-saatio.fi)

 

3. Nuorten löytäminen ja tavoittaminen
Fasilitaattori Essi Lindberg (essi.lindberg(at)nuorisosaatio.fi)

 

4. Asuminen ja talousosaaminen
Fasilitaattori Saara Autio (saara.autio(at)nal.fi)

 

Työryhmien tavoitteena on koota ja levittää tietoa aihealueesta niin, että tietoa tarvitsevat löytävät tarpeellisen informaation helposti ja palveluita tuottavien tahojen vaikuttavuus lisääntyy. Työryhmissä nostetaan esille nuoriin ja omaan talouden hallintaan liittyviä ajankohtaisia aiheita ja teemoja, joiden parissa työryhmä työskentelee yhdessä laatien muun muassa kannanottoja ja selvityksiä. Työryhmät järjestävät myös tapahtumia omaan aihepiiriinsä liittyen.

 

Jos haluat osallistua työryhmän/työryhmien toimintaan tai haluat tietoa verkoston toiminnasta, ota yhteyttä projektipäällikkö Ville Kujanpäähän (ville.kujanpaa (at) setlementti.fi, 050 591 6252).

 

Voit ottaa yhteyttä Villeen myös mikäli haluat järjestää jonkin talousosaamisen aihepiiriin liittyvän tapahtuman/tilaisuuden kanssamme.

 

Mun talous on myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Käy tykkäämässä ja seuraa meitä!

Jaa somessa >> Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+