Lähde mukaan verkostoon

 

Organisaatiosi voi osallistua Mun talous -verkoston toimintaan haluamallaan tavalla. Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa verkoston tuoreimmat uutiset sekä kutsut verkoston maksuttomiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Organisaatiosi voi olla verkoston toiminnassa mukana tuottamalla koulutusmateriaaleja, lähtemällä kumppaniksi kampanjoihin tai tapahtumiin, tuottamalla koulutuksia yhdessä verkoston kanssa tai vaikka tarjoamalla verkostolle kokous- ja koulutustiloja.

 

Verkoston jäseneksi voivat liittyä ainoastaan organisaatiot, eivät yksityishenkilöt. Kaikki verkoston jäsenorganisaatiot nimeävät yhden tai useamman yhteyshenkilön, joka edustaa organisaatiota verkostossa, tiedottaa verkoston toiminnasta ja jakaa informaatiota eteenpäin omassa organisaatiossaan. Voit liittää organisaatiosi Mun talous -verkostoon alla olevalla lomakkeella. Verkostoon kuuluminen ei edellytä organisaatiolta mitään.

 

Mikäli organisaatiosi ei halua lähteä mukaan verkostoon tai et edusta mitään organisaatiota, voit yksityishenkilönä tilata verkoston uutiskirjeen vielä alempana olevalla lomakkeella.

Nimi *

Organisaatio *

Sähköposti *

Kotisivu

Miten haluat osallistua verkoston toimintaan? *

Laske *

Yksityishenkilönä voit tilata Mun talouden uutiskirjeen tästä.

Lisää tietoa verkostosta saat projektipäällikkö Ville Kujanpäältä (ville.kujanpaa(at)setlementti.fi, 050 591 6252)

Jaa somessa >> Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+